English (US) |Blog
Beta je spremna

Kreirajte digitalno poslovanje

Jednostavno, orjentisano na korisnika, sve-u-jedan rešenje za kreiranje poslovnog softvera, bez potrebe za IT znanjem ili pisanjem koda!

Naša tehnologija novog digitalnog talasa je platforma koja radi po principu poslovanja „sve u jedan“ i omogućava brza rešenja za konkretne operativne izazove. Kreirajte lako sopstvene aplikacije da biste podržali svoje procese od HR službe preko help deska do produkcionih aplikacija. Smartwave omogućava modernizaciju poslovanja, integraciju pametnih uređaja, rast kupaca i ekspanziju partnera.

Front end system

Omni-channel iskustvo

Potpuno bezbedan front office sistem koji omogućava jedinstveno iskustvo klijentima kroz sve kanale i savršeno putovanje za sve Vaše klijente koji su u mogućnosti da izaberu koji god kanal žele za interakciju sa organizacijom, što vaše interakcije čini konkretnim i relevantnim za klijenta.

 

Registrujte se
Front End Smartwave
Front End Smartwave
Sistem za modelovanje pametnih poslovnih procesa (iBMPs)

Poslovni sistem modelovanja

Sistem koji se koristi da definiše, nadzire i optimizuje poslovne procese koji su neophodni jednoj organizaciji za poslovanje. Promenite jedan proces bez menjanja drugih.

 
Registrujte se
 
Sistem za prodaju

Prodaja sa klijentom u centru

Sistem prodaje koji je zasnovan na velikom iskustvu i koji pruža klijentima superiornu vrednost onda kada im treba, gde im treba i kako im treba.

 

Registrujte se
Front End Smartwave
Front End Smartwave
Upravljanje cenama i segmentacijom

Pametne cene i segementacija klijenata

Alati koji će vašem poslovanju omogućiti da poveća vrednost koristeći modele pametne segmentacije i cena, a koji se mogu primeniti za nekoliko sekundi.

 
Registrujte se
 
Proizvodi, Klijenti, Partneri, Zaposleni ...

Obezbedite kulturu podataka na nivou cele organizacije

Smartwave omogućava jedinstvenu istinu o učesnicima, segmentima, proizvodima i cenama koje postoje na nivou cele organizacije.

 
Registrujte se
 
Smartwave Products, Partys
Smartwave Decision
Business rules engine (BRE)

Alat za donošenje odluka u realnom vremenu

Alat za automatizaciju poslovnih odluka je potpuno autonoman grafički alat koji svojim korisnicima omogućava da kreiraju i ažuriraju poslovne odluke kao pravila poslovanja.

 

Registrujte se
 
Sveobuhvatni uvid

Poslovanje i ključni indikatori performansi

Poboljšajte saradnju i osposobite ljude da budu efektivniji, da bolje reaguju i da budu inovativniji u svom poslu pomoću kontekstualne poslovne inteligencije, društvenih alata i čistog i jednostavnog prirodnog korisničkog inetrfejsa čime ćete smanjiti i troškove obuke.

 

Registrujte se
 
Smartwave Dashboard
Smartwave Document
Document management

Olakšano upravljanje dokumentima

Smartwave bez poteškoća čuva i obezbeđuje preuzimanje dokumenata koji su uskladišteni na centralnoj lokaciji ili kreirani pomoću jednostavnog grafičkog interfejsa kao deo poslovnog procesa.

 

Registrujte se
 
Smartwave je Vaš strateški partner za pretvaranje poslovanja u izvanredno digitalno iskustvo! Ukoliko ne posedujete tehničke mogućnosti a imate poslovno znanje, mi možemo da vam pomognemo da definišete i implementirate digitalizaciju na najjednostavniji mogući način. Imamo platformu koja omogućava jednostavno kreiranje poslovnih rešenja za novo digitalno doba. Platforma podržava postojeće poslovne procese ali je spremna i za nove, do sad neviđene, digitalizovane procese. Milan Skorić, co-founder Smartwave
 

Pričajte sa našim ekspertima!

 
 

Zašto sarađivati sa Smartwave-om?

 

Možete da podržite svoje klijente u optimizaciji njihovih procesa i da koristite naše proizvode za dokumentovanje, analizu, testiranje, simulaciju sve do momenta izvršenja i integracije, u zavisnosti od potreba Vaših klijenata. Možete velikom brzinom da pravite aplikacije za poslovne procese i da prelazite sa modela na test i produkciju bez puno pisanja koda koji se teško održava.

 
  • Modelujte svoje proces
  • Pravite aplikacije prilagođene Vašim potrebama bez kodiranja
  • Pokrenite šablone procesa koji su spremni za upotrebu i za određenu industriju
  • Razvoj po principu odaberi i klikni
  • Poboljšana mobilnost, 100% odogovara svim uređajima
  • Integrišite bilo šta sa Web API
  • Podržana analitika i izveštavanje
Smartwave je član Microsoft BizSpark Plus programa.
Startup koji obećava podrazumeva saradnju sa najboljima u ovoj oblasti. Iz tog razloga je Smartwave postao član Microsoft BizSpark Plus programa uz mogućnost i prednost da koristi najmoderniju MS infrastrukturu i alate za razvoj. https://www.microsoft.com/bizspark/ startup/profile.aspx?Startup=417337

Za kompanije koje imaju MS infrastrukturu poput SharePoint, Dynamics, Office, Azure Smartwave je najbolji izbor.
Započnimo posao zajedno!
 

Rečnik pojmova

Business process management (BPM) je disciplina koja koristi razne metode za otkrivanje, modelovanje, analiziranje, merenje, unapređenje i optimizovanje poslovnih procesa. Poslovni proces usklađuje ponašanje ljudi, sistema, informacija i stvari da bi proizveo konačan poslovni ishod koji podržava poslovnu strategiju. Procesi mogu biti strukturirani i ponovljivi ili nestrukturirani i promenljivi. Iako to nije neophodno, tehnologije često koriste BPM. BPM je kjučan za usklađivanje IT/OT investicija i poslovne strategije.
Business process management suites (BPMSs) su vodeće aplikativne infrastrukture koje podržavaju BPM projekte i programe. BPMS podržava potpuni životni ciklus unapređenja procesa - od otkrivanja procesa, definicije i dizajna do implementacije, nadziranja i analize, kroz optimizaciju koja traje sve vreme. Pristup zasnovan na modelima omogućava poslovnim i IT stručnjacima da više sarađuju kroz ceo životni ciklus nego što je to bilo moguće do sada.
Intelligent BPM Suite (iBPMS), Gartner definiše kao BPM sistem nove generacije koji omogućava inteligentne poslovne operacije kao što su: napredna analitika (procesi koji vremenom uče da rade bolje na osnovu podataka iz realnog vremena), napredni mobilni, društveni i ad hoc procesi i mogućnosti cloud-a.
Business rule engine (BRE) je specifična kolekcija softvera za design-time i runtime koja omogućava organizaciji da eksplicitno definiše, analizira, izvršava, prati i održava širok spektar poslovnih pravila. BRE se može kupiti samostalno ili je deo sistema za upravljanje poslovnim procesima (BPMS). BRE omogućava IT i/ili poslovnom osoblju da definiše pravila koristeći stabla odlučivanja, tabele odlučivanja, pseudo prirodni jezik, kod koji liči na kod za programiranje ili druge metode reprezentacije.
Adaptive Case Management (ACM) je informaciona tehnologija koja otkriva strukturirane i nestrukturirane poslovne informacije (poslovne podatke i sadržaj) i dozvoljava strukturiranim (poslovnim) i nestrukturiranim(društvenim) organizacijama da završavaju poslove (rutinske i hitne procese) na siguran ali transparentan način.
Business Process Model and Notation (BPMN) je formalni industrijski standard za modelovanje procesa i jedna od najbitnijih komponenti uspešnog usaglašavanja biznisa i IT-ja. BPMN 2.0 omogućava BPM sistemima da dizajniraju i izvršavaju pravilno definisane poslovne procese.
Content Management Interoperability Services (CMIS) je OASIS standard koji omogućava integraciju između Smartwave repozitorijuma sadržaja i drugih ECM repozitorijuma u jednoj organizaciji. CMIS obezbeđuje deljenje informacija po Internet protokolima među i između sistema dokumenata, izdavača i repozitorijuma u okviru organizacije i između kompanija i sve to u vendor neutralnom formatu. CMIS standard podržava osnovne operacije upravljanja dokumentima kao što su kreiranje, čitanje, ažuriranje, brisanje, preuzimanje dokumenta za izmenu i objavljivanje tih izmena. Takođe podržava upravljanje verzijama dokumenata i njihovih meta podataka.
Business activity monitoring (BAM) opisuje procese i tehnologije koji povećavaju svest o poslovnim aktivnostima i omogućavaju analizu kritičnih poslovnih indikatora performansi na osnovu podataka u realnom vremenu. BAM se koristi da poboljša brzinu i učinkovitost poslovnih operacija tako što prati šta se dešava i brzo prikazuje probleme. BAM koncept se može implementirati kroz više različitih softverskih alata; oni alati koji su usmereni samo na BAM se zovu proizvodi BAM platforme.
Master data management (MDM) je disciplina koja ima tehnološke mogućnosti u kojoj biznis i IT rade zajedno da bi osigurali jedinstvenost, tačnost, upravljanje, semantičku doslednost i odgovornost za zvanične zajedničke strukture podataka. Master struktura podataka je dosledan i jedinstven set identifikatora i proširenih atributa koji opisiju ključne entitete organizacije uključujući i klijente, potencijalne klijente, prospekte, građane, dobavljače, organizacione celine, hijerarhije, proizvode itd.
 

DA LI STE SPREMNI DA SE PRIKLJUČITE U "BETA" FAZI?

Ne propustite naše besplatne materijale i bilten.

Ako želite da redovno dobijate obaveštenja o proizvodima i druge informacije, prijavite se na: