English (US) |Blog
Beta is Ready

Upravljajte biznisom, ne softverom

Najbrži način da potpuno automatizujete vaše poslovanje između klijenata, zaposlenih i partnera! Pri tome dobijete aplikacije koje neprestano predstavljaju vaše proizvode i usluge, bilo gde bez kodiranja.

Kreirajte novo radno okruženje
Bez kreditne kartice, bez naknade za prijavu, bez dugoročne obaveze!
Izabrali smo Smartwave platformu kao rešenje za naš proces nabavke i plaćanja faktura. Platforma nam omogućuje da svoje procese automatizujemo na lak i jednostavan način, smanjujući time vreme potrebno za implementaciju
image
Ivan Lazarević, Executive Director Support Functions, Société Générale Banka Srbija
Više informacija na našem blogu

Veliko priznanje za Smartwave od Evropske komisije za inovacije!

 

“Pečat izuzetnosti” se dodeljuje projektima koji obećavaju apliciranim u Horizon 2020. program. Projekat je dobio najviše ocene u veoma zahtevnom i nezavisnom procesu evaluacije, međutim finansiranje nije dodeljeno zbog ograničenja budžeta.

 
Veoma smo ponosni što je Evropska komisija nagradila Smartwave-ov Model digitalnog poslovanja za mala i srednja preduzeća nagradom „Pečat izuzetnosti“ u okviru EU Horizon2020 programa. Aleksandar Radoičić, CTO of Smartwave
 

Svake godine hiljade kompanija iz Evrope aplicira za Horizon 2020 Program investirajući pritom dragocene resurse i vreme. Evropska komisija realizuje jedan od najkompletnijih evaluacionih procesa na svetu i angažuje međunarodne nezavisne eksperte u tu svrhu. U procesu se analiziraju prijave po tri definisana kriterijuma (izvrsnost, uticaj i kvalitet i efikasnost implementacije) i identifikuje one ponude koje nisu zrele za dobijanje finansijskih sredstava (koje su ispod zacrtanog praga kvaliteta) odnosno ponude koje se kvalifikuju za finansiranje (iznad praga). Samo neke od prijava koje su iznad praga dobijaju finansiranje u zavisnosti od dostupnog Horizon 2020 budžeta.

Sertifikat izdat od strane Evropske komisije, institucije koja vodi Horizon 2020, EU Program za istraživanje i inovacije 2014-2020
 
 

Budite najbolji mogući menadžer, vodite svoje poslovanje u izvrsnost

Sa Smartwave-om jednostavno automatizujete rutinske poslove pa možete da se fokusirate na ono što je zaista bitno. Naše „sve u jednom“ rešenje je dostupno na bilo kom pametnom uređaju bilo kada i bilo gde za sve klijente, zaposlene i partnere. Počnite korišćenje iz našeg bezbednog Cloud-a ili preuzmite punu kontrolu nakon instalacije u Vašim prostorijama.

 

 

Pametni poslovni procesi koji su besplatni i odmah spremni za upotrebu

Počnite sa već gotovim poslovnim procesima namenjenim za konkretnu industriju: finansijske usluge, telekomunikacije, državna uprava, konsalting, visoka tehnologija, osiguranje ili maloprodaja. Automatizujte svoje poslovanje jednostavno i lako!


Napravite rešenje prilagođeno Vašim potrebama po principu "Prevuci i klikni"

Nema potrebe da prolazite kroz dugotrajne cikluse implementacije. Zaboravite na skupe procedure reorganizacije. Bez poteškoća pravite sopstvene poslovne procese na osnovu individualnih potreba i unapredite upravljanje njima.


Brzinom svetlosti do operativne izuzetnosti

Predvidite svoje operativne performanse, poboljšajte automatizaciju procesa i stvarajte budućnost svoje kompanije. Priredite Vašim klijentima savršeno putovanje za sve korisnike na svima uređajima tako da Vaša komunikacija postane konkretna i relevantna.


Unapređeno iskustvo sa fokusom na klijenta

Omogućite transformaciju postojećih rešenja u dosledno i savršeno iskustvo i na mreži i na cloud-u i na mobilnom telefonu. Integrišite se sa bilo čim. Obezbedite za sebe - ne običan softver - već operativnu izuzetnost prilagođenu Vašim i potrebama Vašeg poslovanja.

 
 

Zašto Smartwave?

Postanite superheroj svoje kompanije, tako je jednostavno:

 

Transformacija poslovanja pomoću digitalnih procesa

Da bi ispunile očekivanja svojih klijenata kompanije moraju da ubrzaju digitalizaciju poslovnih procesa, ali to više nije dovoljno. Potrebno je pojednostaviti procese, smanjiti broj neophodnih koraka kao i broj dokumenata, razviti automatizovano odlučivanje i rešavanje regulatornih pitanja i problema sa prevarama.

Sa revolucionarnim Smartwave-om možete na Vaš zahtev proširiti svoj posao pomoću moderne tehnologije. Napravite rešenje koje će se uklapati u Vaše okruženje bez ulaganja mnogo novca i vremena.
Registrujte se besplatno

Osposobite svoje zaposlene

Efektivno upravljanje poslovnim procesima je težak izazov za današnje poslovne lidere jer se oni neprestano menjaju (istraživanja pokazuju da se produkcioni procesi u proseku menjaju na svakih 12 nedelja). Prilagođavajte u hodu, sa Smartwave-om otkrijte neverovatnu fleksibilnost promene koju diktira Vaše poslovanje.

Fenomenalno Smartwave rešenje će prevazići granice nasleđenih sistema. Smartwave je tu da bez poteškoća upravlja višestrukim, dugotrajnim i razvojnim poslovnim procesima. Sa Smartwave-ovim najmodernijim rešenjem svako može da stvara radne tokove, automatizuje poslovne procese, definiše pravila, sastavlja korisnički interfejs i pravi čitave aplikacije bez pisanja i jedne jedine linije koda.
Registrujte se besplatno

Oduševljeni klijenti

Uspešno poslovno rešenje je fokusirano na ljude i orjentisano na procese. Ljudi su ti koji upravljaju procesima a ne obrnuto. Iz tog razloga je Smartwave tim razvio digitalno rešenje spremno za upotrebu koje je optimizovano za kanale prodaje sa potpunim pregledom klijenata, odgovarajućim segmentacijama i katalogom proizvoda, cross-sell i up-sell funkcionalnostima, samostalnim sastavljanjem paketa proizvoda itd. /cross-sell, up-sell, self-bundling.

Fantastično Smartwave „sve u jednom“ rešenje je dostupno na bilo kom pametnom uređaju (desktopu, smart telefonima, tabletima, TV-u, itd.) u realnom vremenu za klijente, zaposlene i partnere kao savršena integracija ljudi, poslovanja i stvari.
Registrujte se besplatno
Potpuno prilagodljivi šabloni

Napravljeno od strane poslovnih konsultanata za našu zajednicu

Naši šabloni procesa su već dizajnirani i spremni za upotrebu. Bez obzira na to čime se Vaša kompanija bavi naći ćete šablon savršen za Vas. Instalirajte i počnite da koristite za samo nekoliko minuta.

PROVERITE SVE ŠABLONE PROCESA
 

Rečnik pojmova

Business process management (BPM) je disciplina koja koristi razne metode za otkrivanje, modelovanje, analiziranje, merenje, unapređenje i optimizovanje poslovnih procesa. Poslovni proces usklađuje ponašanje ljudi, sistema, informacija i stvari da bi proizveo konačan poslovni ishod koji podržava poslovnu strategiju. Procesi mogu biti strukturirani i ponovljivi ili nestrukturirani i promenljivi. Iako to nije neophodno, tehnologije često koriste BPM. BPM je kjučan za usklađivanje IT/OT investicija i poslovne strategije.
Business process management suites (BPMSs) su vodeće aplikativne infrastrukture koje podržavaju BPM projekte i programe. BPMS podržava potpuni životni ciklus unapređenja procesa - od otkrivanja procesa, definicije i dizajna do implementacije, nadziranja i analize, kroz optimizaciju koja traje sve vreme. Pristup zasnovan na modelima omogućava poslovnim i IT stručnjacima da više sarađuju kroz ceo životni ciklus nego što je to bilo moguće do sada.
Intelligent BPM Suite (iBPMS), Gartner definiše kao BPM sistem nove generacije koji omogućava inteligentne poslovne operacije kao što su: napredna analitika (procesi koji vremenom uče da rade bolje na osnovu podataka iz realnog vremena), napredni mobilni, društveni i ad hoc procesi i mogućnosti cloud-a.
Business rule engine (BRE) je specifična kolekcija softvera za design-time i runtime koja omogućava organizaciji da eksplicitno definiše, analizira, izvršava, prati i održava širok spektar poslovnih pravila. BRE se može kupiti samostalno ili je deo sistema za upravljanje poslovnim procesima (BPMS). BRE omogućava IT i/ili poslovnom osoblju da definiše pravila koristeći stabla odlučivanja, tabele odlučivanja, pseudo prirodni jezik, kod koji liči na kod za programiranje ili druge metode reprezentacije.
Adaptive Case Management (ACM) je informaciona tehnologija koja otkriva strukturirane i nestrukturirane poslovne informacije (poslovne podatke i sadržaj) i dozvoljava strukturiranim (poslovnim) i nestrukturiranim(društvenim) organizacijama da završavaju poslove (rutinske i hitne procese) na siguran ali transparentan način.
Business Process Model and Notation (BPMN) je formalni industrijski standard za modelovanje procesa i jedna od najbitnijih komponenti uspešnog usaglašavanja biznisa i IT-ja. BPMN 2.0 omogućava BPM sistemima da dizajniraju i izvršavaju pravilno definisane poslovne procese.
Content Management Interoperability Services (CMIS) je OASIS standard koji omogućava integraciju između Smartwave repozitorijuma sadržaja i drugih ECM repozitorijuma u jednoj organizaciji. CMIS obezbeđuje deljenje informacija po Internet protokolima među i između sistema dokumenata, izdavača i repozitorijuma u okviru organizacije i između kompanija i sve to u vendor neutralnom formatu. CMIS standard podržava osnovne operacije upravljanja dokumentima kao što su kreiranje, čitanje, ažuriranje, brisanje, preuzimanje dokumenta za izmenu i objavljivanje tih izmena. Takođe podržava upravljanje verzijama dokumenata i njihovih meta podataka.
Business activity monitoring (BAM) opisuje procese i tehnologije koji povećavaju svest o poslovnim aktivnostima i omogućavaju analizu kritičnih poslovnih indikatora performansi na osnovu podataka u realnom vremenu. BAM se koristi da poboljša brzinu i učinkovitost poslovnih operacija tako što prati šta se dešava i brzo prikazuje probleme. BAM koncept se može implementirati kroz više različitih softverskih alata; oni alati koji su usmereni samo na BAM se zovu proizvodi BAM platforme.
Master data management (MDM) je disciplina koja ima tehnološke mogućnosti u kojoj biznis i IT rade zajedno da bi osigurali jedinstvenost, tačnost, upravljanje, semantičku doslednost i odgovornost za zvanične zajedničke strukture podataka. Master struktura podataka je dosledan i jedinstven set identifikatora i proširenih atributa koji opisiju ključne entitete organizacije uključujući i klijente, potencijalne klijente, prospekte, građane, dobavljače, organizacione celine, hijerarhije, proizvode itd.
 

DA LI STE SPREMNI DA SE PRIKLJUČITE U "BETA" FAZU RAZVOJA NAŠEG REŠENJA?

Ne propustite naše besplatne materijale i bilten.

Ako želite da redovno dobijate obaveštenja o proizvodima i druge informacije, prijavite se na: